SongKit op de DVERS muzikantendag in Sittard


 
Op 4 Oktober is het weer tijd voor de DVERS muzikantendag in Sittard, en ook SongKit is aanwezig! Buiten dat je er onze flyers kunt vinden is Daniël (in SongKit shirt) er ook om je vragen te beantwoorden of je muziek direct online te zetten.
De muzikantendag is dé plek om meer te weten te komen over zowel de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap, aldus de website. Met masterclasses, presentaties en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag Limburgse muzikanten extra bagage mee in de ontwikkeling van hun muzikale ambities.
 

50% korting tijdens DVERS

Als je diezelfde dag (4 Oktober tussen 0:00 en 23:59) nog een distributieaanvraag doet krijg je bovendien 50% korting! Dat betekent dat het plaatsen van een single in alle stores maar € 12,50 en een album € 17,50 (excl btw.) kost.
Je hebt na de aanvraag 30 dagen om je muziek aan te leveren, dus ook als je muziek nog niet helemaal klaar is kun je er gebruik van maken. De korting is niet zichtbaar op de website maar wordt achteraf in mindering gebracht op je factuur.
 
De DVERS muzikantendag 2014 vindt plaats op 4 Oktober in Poppodium Volt in Sittard.
Zie voor meer informatie https://www.dvers.nl/muzikantendag.

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks