Single Release: Hance – Labyrinth

Afgelopen maand kwam de eerste single van Hance uit: Labyrinth. Een single met toepasselijke naam.
“Ik heb mijn hele leven al een passie voor mijn muziek. Op mijn 17e begon ik mijn eigen muziekschool en leerde ik kinderen hoe ze de panfluit konden bespelen. Mijn focus lag toen meer bij klassieke en Roemeense volksmuziek, maar in mijn twintiger jaren begon mijn interesse langzaam te verschuiven naar EDM (Electronic Dance Music). In die stijl begon ik met het schrijven van nummers, en na een aantal tracks wist ik het zeker: ik wilde mijn muzikaliteit delen met de rest van de wereld en andere laten genieten van mijn passie.
Het is mijn droom om mijn muziek te spelen op grote festivals en evenementen. Ik wil anderen blij en gelukkig maken met mijn muziek, maar het is ook een groot gedeelte van mijn eigen innerlijke geluk. Als ik aan het produceren ben vergeet ik alles om me heen, word ik rustig en voelt het alsof ik één word met de muziek.”

Labyrinth

“Mijn eerste release heet ‘Labyrinth’, en gaat over mijn lange zoektocht naar wat ik als professie wil doen. Na tien jaar lang allerlei verschillende dingen geprobeerd te hebben kwam ik uit bij mijn muziek, en voel ik dat het tijd is om daarvoor te gaan en te knokken. Eindelijk heb ik de weg uit mijn labyrinth gevonden.
Ik hoop dat ik andere inspireer om ook te kiezen voor hun passie, te kiezen voor geluk. Dat is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de maatschappij waarin we leven.”

Toekomst

“SongKit heeft het me zo makkelijk gemaakt om voor mijn dromen te gaan. Binnen een paar dagen kan ik op Spotify staan, dat voelt echt als een overwinning. Ze zijn erg professioneel en altijd bereid om je te helpen.
Als volgende stappen staan er al veel dingen op de planning. Ik ben een samenwerking aangegaan met een grote DJ-naam om samen op een Spaans festival te spelen. Daarnaast komt mijn muziek en een interview in Maart op Dubai radio. Voor het einde van het jaar hoop ik ook nog mijn album te releasen.”
 
‘Labyrinth’ is nu beschikbaar op Spotify, iTunes en alle andere grote online stores en streamingdiensten. De online distributie is gedaan door SongKit.
 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks