Artist Interview: Composer 'Go'

Afgelopen week kwam de eerste release van Composer ‘Go’ uit. Een bijzonder stuk waar we graag wat meer over komen te weten.
Composer ‘Go’: “Mijn bedoeling is om rustige muziek te maken, klassiek getint. Ik houd van klassieke muziek en mijn inspiratie komt van de grote meesters, dus is het ook mijn bedoeling dat een beetje zelf te maken. De melodie van mijn eerste release, waarvoor ik het ‘EMINENT’-instrument gebruikte, is gebaseerd op kerkorgel-muziek.”

Rust

Het nummer gaat er om dat degene die er naar luistert tot rust komt, en zicht met de natuur verenigd voelt. De natuur die altijd mensen tot rust brengt.”
“Ik was op zoek naar een mogelijkheid om mijn mzuiek te publiceren op het internet en kwam zo SongKit toevallig tegen. Heel wat mensen in mijn omgeving hebben wel al CD’s die ik heb gemaakt in hun collectie opgenomen, maar zo kan ik nog wat meer met mijn muziek doen.”
“Misschien moet je er een beetje naar leren luisteren, maar ik krijg altijd veel goede reacties en mensen kunnen het altijd zeer waarderen. Ik heb nog zo’n 11 melodeeën die ik in de toekomst zou willen publiceren, plus nog een paar andere stukken.”
 
Update: Inmiddels zijn ook ‘N° 2 Carmen’ en ‘N° 3 Bases on This Adagio’ van Composer ‘Go’ uitgekomen. Deze behoren tot een reeks van twaalf melodeeën (album), allemaal gespeeld op het instrument ‘Eminent’.
“De twee releases behoren tot een reeks van twaalf melodeeën, allemaal gespeeld op het instrument ‘Eminent’. Het zijn allemaal rustige melodeeën die ik, indien mogelijk, alle twaalf graag binnenkort zou willen publiceren.”
 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks