EP Release: De Voorbode EP

Afgelopen week kwam ‘De Voorbode EP’ van Jouri-K en Nizzy Beats uit. We spraken met Jouri om er wat meer over te weten te komen.
Jouri-K is een Nederlandstalige rapper en tekstschrijver uit Hoofddorp. Met zijn roots in de jaren 90 hoor je duidelijk diezelfde oldschool sound terug in zijn tracks. Nizzy Beats (aka K-NON) is een rapper en beat-maker uit Haarlem, die eerder al beats maakte voor o.a. Eastgarden music. Onder de naam K-NON is in 2014 het album ‘De Naam Dekt De Lading’ uitgebracht.
Jouri vertelt: “Ik schrijf teksten voor mijzelf en voor mijn mensen die die stijl kennen en het live representen, voor mensen die de vibe erkennen én voor de liefhebbers die de schijf willen hebben. ‘Jouri-K: Gewoon Muziek’ dat is eigenlijk wel waar ik voor sta. ”

De Voorbode EP

“Na jaren geen contact te hebben gehad met Nizzy liep ik hem toevallig weer eens tegen het lijf. We waren vrienden van vroeger met dezelfde passie voor muziek, en voornamelijk HipHop. Dat bleek ook na al die jaren onveranderd.
De klik was er nog steeds, de plannen werden geboren en de handen werden ineen geslagen. DJ NekstWon bleek ook wel bereid om mee te werken en wat cuts en scratches op de plaat te krabben. Op deze manier is ‘De Voorbode EP’ ontstaan, en liggen er nog vele tracks te wachten op de planken.”

SongKit

“SongKit is een snelle, makkelijke manier om je muziek op zoveel mogelijk kanalen uit te brengen. Ze leveren ook een goede service. Geen gedoe met barcodes kopen en zo, en je muziek blijft gewoon in eigen beheer.”
17 februari staan Jouri-K en Nizzy Beats in Antwerpen. Ook zijn ze momenteel bezig met een gezamenlijk album. Houd zeker hun Facebook en Instagram-kanalen in de gaten voor meer info!
‘De Voorbode EP’ is nu beschikbaar op Spotify, iTunes en alle andere grote online stores en streamingdienstcn. De online distributie is gedaan door SongKit.
 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks