EP Release: The Dreams We Share

Op 26 Januari kwam ‘The Dreams We Share’-EP van Marco Ramos en Sarita Gomes uit. We spraken met Marco om er wat meer over te weten te komen.
 
“‘The Dreams We Share’ is al onze derde EP. De grootste passie van mijn vrouw en mij is het maken van muziek, en we werken dan ook hard om van deze passie ons werk te kunnen maken.
Bij het maken van deze nieuwe EP wilden we iets anders, iets unieks. Daarom hebben we ervoor gekozen om vier tracks in verschillende talen te maken. We hebben veel tijd en werk gestoken in ieder klein detail, en hopen zo veel mensen te kunnen raken met onze muziek. Van welke afkomst je ook bent.”
 

Tracks

“‘Altijd dichtbij’ vertelt een verhaal over iemand die de liefde van z’n leven verliest aan een terminale ziekte. Het verhaal wordt verteld vanuit 2 verschillende personen die hetzelde doormaken. Met dit liedje hopen wij mensen die ook zo’n situatie hebben meegemaakt te raken en kracht te geven.
Dit is ook onze favoriete track.”
“‘Dónde Estarás’ is een Spaans/Engelse pop-track, wederom met een gevoelig onderwerp. Stel, je hebt een relatie met iemand waar je zielsveel van houdt. Maar wat als je dan op een dag opeens de échte liefde van je leven ontmoet?”
“‘Sou de você’ is een portugese kizomba-track, een simpel liefdesverhaal.”
“‘Shine Your Light’ is een engelse piano-track. Een aangrijpend verhaal dat gaat over iemand die een belangrijk persoon in zijn leven gaat verliezen, en zijn wens om hem/haar na de dood nog om zich heen te kunnen voelen. Dit liedje neemt je mee naar de laatste adem van die persoon.”
“‘Altijd dichtbij’,  ‘Dónde estarás’ en Sou de você’ zijn geproduceerd door ‘Beatsbysv’, en de productie voor ‘Shine Jour Light’ komt van ‘Jurrivh’. Zonder hun beats was deze EP nooit tot stand gekomen.”
 
‘The Dreams We Share’ is nu beschikbaar op Spotify, iTunes en alle andere grote streamingdiensten en stores. De online distributie is gedaan door SongKit.
 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks