EP release: Marco Ramos & Sarita – Book Of Love

Eerder deze maand kwam de eerste EP van Marco Ramos & Sarita uit: ‘Book Of Love’. We spraken met ze om er wat meer over te weten te komen.
“We hebben altijd een grote liefde voor muziek gehad.”, vertelt Marco. “Maar na het overlijden van mijn moeder in 2008 zijn we ook begonnen met onze hobby; het maken van muziek. Ongeveer 2 jaar geleden kwamen we op het idee om een Latin EP te maken, en vanaf dat moment doen we er alles aan om onze droom te realiseren.”

Gran Canaria

“Buiten de muziek hebben we ook twee andere dromen waargemaakt; het emigreren naar Gran Canaria, en het krijgen van onze prachtige zoon! Vanaf het moment van zijn geboorte hebben we alles gegeven om deze EP klaar te stomen.”
“In Gran Canaria zijn we geïnspireerd geraakt door het heerlijke Spaanse leven en natuurlijk de zon, zee en het strand!”

EP

“Elke track op de EP heeft een voor veel personen herkenbaar verhaal, gebaseerd op romantische-, leuke, minder leuke en droevige liefdessituaties.
Hij bestaat uit 5 tracks waaronder 1 bonus track. De volgorde van de tracks is speciaal zo op elkaar afgestemd dat het echt een verhaal vormt.”
“Wij zijn extreem trots op dit project omdat we alles met ons tweeën hebben gedaan. Zowel de teksten als het engineer-werk. Wij hebben alleen de beats niet zelf geproduceerd.
Nu ‘Book Of Love’ uit is zijn we al druk bezig met onze volgende project, dat dit jaar in de Herfst nog verschijnt. Dit keer word het een Nederlandse EP.”
 
‘Book Of Love’ is vanaf nu beschikbaar op Spotify, iTunes en alle andere grote stores. De online distributie is gedaan door SongKit.
 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks