Album release: DRIVERS D'LIGHT – Crown of Thorns

Vandaag komt het eerste album van Drivers D’light uit: ‘Crown of Thorns’. We spraken met hem/haar om er wat meer over te weten te komen.
“Eind maart verscheen mijn eerste single (Midnight Temple) en vandaag is dan eindelijk de dag dat het album uit komt. Het genre laat zich het meest omschrijven als een combinatie van Trap en Electronic Dance. Dat is trouwens niet mijn vaste stijl, die heb ik eigenlijk niet.”

Anoniem

We komen er niet echt achter wie Drivers D’light nou eigenlijk is. “Hierover wil ik weinig zeggen omdat ik graag anoniem wil blijven. Op geen enkele coverafbeelding, facebookpagina of twitter is een foto van me te vinden. En dat wil ik graag zo houden”
“Ik wil dat mensen genieten van mijn muziek en nieuwe herinneringen maken terwijl ze mijn tracks horen. Mijn muziek is belangrijk, en ik wil dat daar de aandacht op ligt.”

Toekomst

Zijn/haar grootste droom? “Dat één van mijn nummers wordt gebruikt in een show van dancecrew. Bijvoorbeeld bij ‘America’s got talent’ of ‘So you think you can dance’. Ik denk dat zo echt de magie in mijn muziek tot leven komt.
Ik heb bijna een jaar aan dit album gewerkt, en heb gebruik gemaakt van etnische geluiden. Die geven net dat beetje extra magie aan de Trap- en Dance stijlen. Mijn nieuwe album wordt weer compleet anders: nog steeds electronisch, maar wat harder dan ‘Crown of Thorns'”.
 
‘Crown of Thorns’ is vanaf nu beschikbaar op alle grote online stores en streamingdiensten. De online distributie is gedaan door SongKit.
Volg Drivers D’light ook op twitter: @DRIVERSDLIGHT.

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks