Artist interview: Miisz Gracie

Deze week kwam ‘Shake the room’ uit, de debuutsingle van Miisz Gracie. We spraken met haar om er wat meer over te weten te komen.
 

Wie ben je, en hoe ben je begonnen met het maken van muziek?

“Ik ben Miisz Gracie, een solo artiest. ‘Shake the room’ is mijn eerste single. Op jonge leeftijd voelde ik me al snel aangetrokken tot muziek en sindsdien is het altijd mijn grootste passie gebleven.”
“Naast mijn muziek doe ik ook modellen- en acteerwerk. Ik heb in een aantal videoclips mogen acteren van verschillende bekende artiesten, bijvoorbeeld de videoclip van Kempi & Nino – Lucifer en Money K ft Apache Indian – Nachle.
Ook heb ik model gestaan voor het bekende lingeriemerk Sapph, wat een super geweldige ervaring was! En 1 van mijn modellen foto’s is wereldwijd bekend en daarmee sta ik op flyers, magazines, billboards, boeken, t-shirts, en ben ik zelfs te zien op een motor. Één van mijn t-shirts is zelfs gespot in de reality tv show van Roy Donders op RTL5. Zijn moeder draagt de trui waar mijn modellen foto op staat. Echt super tof!”
 

 
“Tijdens al dat werk ben ik natuurlijk altijd stilletjes op de achtergrond bezig gebleven met het maken en schrijven van muziek, en heb ik met verschillende producers samengewerkt.
Nu kan ik eindelijk met trots vertellen dat ik voor het eerst ben begonnen aan mijn eigen muziek project als solo artiest en mijn eerste debuutsingle ‘Shake the room’ heb uitgebracht!”
 

Waarom maak je muziek?

“Ik heb altijd al gehouden van performen, zingen en dansen. Ik maak muziek omdat het mijn ambitie is. En als ik het publiek kan raken met bepaalde teksten of situaties waarin ze zelf ook hebben gezeten, en daardoor weer geïnspireerd en gemotiveerd kunnen worden, dan ben ik blij dat ik een goede bijdrage heb kunnen leveren met mijn muziek.”
 

Waar gaat ‘Shake the Room’ over?

“De single gaat over een independent, performing artist en muziek is daarbij natuurlijk haar grootste passie. Ze vecht voor haar dromen, en vindt dat het tijd is om haar zelf te laten horen aan de wereld.
De inspiratie van het nummer komt voort uit het feit dat je altijd je hart en dromen moet blijven volgen, en nooit moet opgeven wat jij graag wilt doen en wat jou gelukkig maakt.”
 

Waarom heb je voor SongKit gekozen om je muziek te publiceren?

“Ik heb voor SongKit gekozen omdat ik het fijn vind om als independent artiest te werken!”
 

Videoclip

“Binnenkort komt ook de videoclip van ‘Shake the Room’ op YouTube, de trailer staat al online en kun je hieronder bekijken.”
 

 
‘Shake the Room’ is nu beschikbaar op Spotify, iTunes en alle grote online stores en streamingdiensten. De online distributie is gedaan door SongKit.

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks