Single Release: Black Operator – Mr. Preacherman

Afgelopen maand bracht Black Operator hun eerste single ‘Mr. Preacherman’ uit.
“Black Operator is een nieuwe 5 koppige band uit Alkmaar en omstreken. Onze stijl laat zich het best omschrijven als vuig beukende rock met de nodige country, blues invloeden.”, vertelt Sander.
“Mr. Preacherman is grotendeels door onszelf opgenomen en samen met een externe producer afgemixt. Inmiddels is het nummer al door diverse radiostations opgepikt en zijn we zelfs door IndieXL (Nederlands’ grootste Indie website/radiostation) uitgeroepen tot Indie track van de week. ”

Eigen beheer

De keuze om de eerste track in eigen beheer via SongKit uit te brengen was bewust. “We weten waar we heen willen. Hoewel we een samenwerking met een label in de toekomst zeker niet uitsluiten, bevalt het momenteel goed om baas te zijn over onze eigen muziek en zelf onze eigen muzikale koers te kunnen bepalen.”
“Met deze eerste single delen we de eerste keiharde mokerslag uit en na een aantal succesvolle try-outs o.a. als support van Claw Boys Claw willen we in 2017 serieus de bühne op.”
Meer informatie over Black Operator is te vinden op www.facebook.com/blackoperator. De nieuwe single Mr. Preacherman is uiteraard te beluisteren op Spotify, iTunes en alle andere digitale platforms.

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks