Nieuwe stores: SberZvuk & JOOX

Goed nieuws voor artiesten met fans in Rusland, Azië en Afrika! Vanaf vandaag distribueren we ook naar de platforms SberZvuk (voorheen Zvooq) en JOOX.

Wat is JOOX?

Streamingdienst JOOX, onderdeel van Tencent, heeft meer dan zeven miljoen actieve gebruikers en is vooral populair in Hong Kong, Indonesië, Maleisië, Myanmar, Thailand en Zuid-Afrika. De dienst heeft zowel een gratis als een betaald abonnement (freemium). Bijzonder aan de dienst is dat sommige betaalde functies ook verkregen kunnen worden door het uitvoeren van bepaalde taken, meestal ter promotie van bepaalde muziek of betaald door adverteerders.

De gratis versie wordt bekostigd door visuele advertenties, zoals banners en pop-ups. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Spotify, die vooral met audio-advertenties werkt.

Hoe upload ik mijn eigen muziek naar SberZvuk en JOOX?

Vanaf vandaag worden nieuwe releases die via ons systeem gedistribueerd worden automatisch aangeboden aan de nieuwe stores SberZvuk en JOOX. Hier hoef je dus zelf niets extra’s voor te doen.

Staat je muziek al online in andere stores? Dan komt hij binnenkort automatisch beschikbaar op deze nieuwe diensten. Omdat we onze hele catalogus hier aanbieden kan het een tijdje duren voordat je release aan de beurt is. Stuur ons even een mailtje als je graag aan het begin van de wachtrij gezet wordt.

Benieuwd waar je muziek nog meer allemaal te horen is? Bekijk het volledige overzicht van stores en streamingdiensten.

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks