Jurloa – Full Circle EP

Afgelopen maand bracht Delftse producer en songwriter Jurloa zijn eerste EP uit, getiteld ‘Full Circle’. Waar gaat de EP over? En wat betekent Jurloa eigenlijk?

“De naam Jurloa is een combinatie van twee delen. Jur is de afkorting van mijn volledige naam ‘Jörgen’ en loa staat voor de ‘Law of Attraction’. De Law of Attraction is een filosofie die o.a. stelt dat wanneer wij positief denken, wij ook positieve resultaten zullen aantrekken in ons leven.

Dit onderdeel probeer ik waar mogelijk te integreren in mijn muziek of dit nu gaat om de tekst of de algehele vibe van een track. Ik hoop dat mijn muziek zo andere mensen inspireert om te gaan doen wat ze echt willen doen in hun leven. “

Jörgen aka Jurloa

“Ik ben me gaan verdiepen in het produceren van muziek vanaf het moment dat ik mijn studie heb afgerond, in 2016. Na de nodige ups en downs en het volgen van verschillende muzieklessen- en cursussen ben ik nu op het punt gekomen waarop ik mijn eerste tracks ga uitbrengen.”

Full Circle

“De EP Full Circle vertelt mijn verhaal hoe ik van ‘Disconnected’ zijn op zoek ben gegaan naar wie ik echt ben: ‘Be Who You Are’. Vervolgens heb ik keuzes gemaakt om te gaan doen wat ik echt wil (‘Awakening’) om uiteindelijk aan te komen bij de ‘Vortex’, wat staat voor in één lijn zijn met jezelf.

Elke track is gebaseerd op een andere emotie en heeft een andere vibe. Daardoor zijn er verschillende genres te vinden op de EP, waaronder Pop/Future Bass, Big Room en Progressive House.”

De EP is echt een volledig eigen product. “Alle tracks zijn geproduceerd en geschreven door mijzelf. Het zangwerk op de track ‘Disconnected’ is uitgevoerd door Aniah Alves.”

De online distributie is gedaan door SongKit. “Ik heb voor Songkit gekozen omdat het een Nederlands bedrijf is, en de communicatie top is!”

De EP ‘Full Circle’ is te streamen op Spotify, Apple Music en alle andere grote platforms.

Volg Jurloa ook op Instagram: https://www.instagram.com/jurloa/

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks