Artist feature: IINKYSZ – Love Me Harder

Recentelijk kwam de nieuwe release van IINKYSZ, alias van Aman Badal, uit: Love Me Harder. Een lekkere deephouse track die gaat over onbeantwoorde liefde. We spraken met Aman om wat meer te weten te komen over hem en zijn muziek.

“Ik ben begonnen rond eind 2019 met het produceren van eigen muziek. Daarvoor was ik actief als disjockey. Voor de grap componeerde ik soms wat in FL Studio. Het produceren is door de jaren heen steeds serieuzer geworden en mijn melodieen, sounddesign en ritme werd steeds beter. 2021 wordt dan ook een jaar waarin ik mijn muziek echt naar buiten ga brengen, en mezelf daarin blijf ontwikkelen.”

Love Me Harder

“Mijn nieuwe release ‘Love Me Harder’ gaat over onbeantwoorde liefde. De deephouse track is begonnen met een melodie die me in een goede vibe bracht. Zo kreeg ik meer inspiratie en ben ik er omheen gaan bouwen.

Hoewel de track eigenlijk over een treurige liefdesgebeurtenis gaat, is het ook juist een lekker dansbare tune. Daardoor kan hij ook in de clubs geblazen worden!

Op de acapella’s na heb ik alles zelf gecomponeerd en geproduceerd. Nu hij uit is, wil ik mijn projecten ook echt gaan promoten en er in investeren. Zo hoop ik mijn muziek overal te kunnen laten horen en liefhebbers van de muziekstijl te bereiken.

Ik heb voor SongKit gekozen om mijn muziek te distribueren omdat ik het belangrijk vindt dat ik over alle rechten beschik van mijn muziek. In de toekomst wil ik graag met mijn muziek in clubs of op festivals staan en hoop ik voor altijd met muziek bezig te kunnen zijn.”

Meer IINKYSZ

Volg IINKYSZ op Instagram en Spotify. De release ‘Love Me Harder’ is nu overal te beluisteren.

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks