Album Release: SHENN – GOODVIBES

Afgelopen week kwam het eerste album van SHENN (ook wel bekend als SHENNFINESSE) uit, genaamd ‘GOODVIBES’. De 25-jarige artiest uit den haag vertelt over zijn release.
“Muziek maken is de grootste passie die ik heb, ik zie mezelf als een ‘allround’ artiest die van alle markten thuis is. In Den Haag weten ze ook meteen over wie je het hebt als je mijn naam noemt. Buiten mijn werk als solo artiest heb ik ook nog een groep opgericht die nu door JM van de Usainboyz wordt geleid.

Ambities

“Voor mijn muziek heb ik grote ambities. Afgelopen maand heb ik nog met twee mede artiesten de AGGA’S BEST prijs weten binnen te slepen.
Ik zou graag getekend worden bij een label of, nog beter, het zelf maken zonder hulp. Binnen een jaar in de charts staan is een van mijn doelen, en nu mijn EP uit is kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat de nummers ook stuk voor stuk hits zijn.”
 
‘GOODVIBES’ is vanaf nu beschikbaar op iTunes, Spotify en de andere grote online stores. Ook je eigen muziek verkopen? Check www.songkit.nl!
 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks