Welkom bij de nieuwe SongKit!

header-mobile
 
Eindelijk is het dan zo ver! Na maanden van ontwerpen, ontwikkelen en testen is-ie er dan: de nieuwe songkit website.
Vanaf nu kun je inloggen op je account en aan meerdere releases tegelijk werken, je royalties en facturen bekijken, de status van je huidige releases bekijken en nog veel meer! Door het nieuwe systeem wordt alles een stuk sneller, makkelijker en overzichtelijker. Voor jou én ons. Zo zijn we klaar voor de toekomst.
Ook kun je vanaf nu niet alleen met iDeal betalen, maar ook met PayPal en zelfs Bitcoin.
Belangrijk: Omdat de nieuwe website met een compleet nieuw systeem werkt is het helaas niet meer mogelijk om in te loggen met je oude gebruikersnaam en wachtwoord. Daarom ontvang je deze week een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen. Houd je mailbox (en spam-box) dus goed in de gaten!
Om de transitie naar de nieuwe website zo makkelijk mogelijk te maken hebben we hieronder een aantal vragen voor je op een rijtje gezet. Hoewel we alles uitgebreid getest hebben kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er nog ergens een foutje zit. Laat het ons dan vooral even weten!
 
Wat gebeurt er met mijn inkomsten op de oude website?
Die worden natuurlijk gewoon meeverhuisd! Zodra je de eerste keer inlogt op de nieuwe website zul je een transactie zien met royalties die van de oude website komen. Is er geen transactie te zien? Dan had je ook nog geen inkomsten op de oude website.
 
Hoe zet ik mijn account om voor de nieuwe website?
Je ontvangt deze week vanzelf een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Zodra je dat hebt gedaan kun je inloggen op de nieuwe website. Je inkomsten worden natuurlijk gewoon meeverhuisd. Heb je nog geen link ontvangen? Heb dan nog heel even geduld! Eind deze week zou iedereen een link moeten hebben ontvangen.
 
Waarom zie ik mijn oude releases niet (allemaal) op de nieuwe website?
De oude website had helaas nog geen manier om je releases te bekijken, je kon er alleen terecht voor een overzicht van je royalties. Daardoor hebben we helaas niet genoeg gegevens over je release in ons systeem om die te tonen. Geen zorgen, je royalties komen wél gewoon goed terecht, ook voor de releases die niet in je overzicht te zien zijn.
Als je toch graag een oude release terug wil zien in je overzicht, stuur ons dan even een mail met de gegevens, dan voegen we die handmatig voor je toe.
 
Komt het blog ook nog in de nieuwe stijl?
Jazeker! Daar gaan we komende week mee aan de slag.
 
Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat. 
Geen probleem. Neem dan even contact met ons op.

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks