SongKit Weekly: De Junival

Zoals iedere week hebben we ook deze week onze ‘SongKit Weekly’-playlist bijgewerkt met de beste nieuwe tracks van de afgelopen week. Iedere maand vragen we één van die artiesten wat meer te vertellen over hun release of track. Deze week is het de beurt aan De Junival met hun nummer ‘Vrolijk’. 

Vrolijk

“Vrolijk is optimistisch liefdesliedje met een twist. Het gaat over verliefdheid, maar ook over hoe moeilijk het is om je vrijheid te behouden en je eigen weg te gaan in een relatie. Het is het laatste liedje van de EP ‘Uitzicht’.”

“Omdat de EP in juni is uitgekomen hebben we bewust voor een hoopvolle albumtitel gekozen vanwege het soms uitzichtloze gevoel dat de Corona crisis met zich meebrengt.”

De Junival

De Junival is een tweeman sterke Nederpopband met een voorliefde voor sterke teksten, pop en reggae georiënteerde muziek en verassende wendingen. Pieter de Jager zingt, speelt gitaar en schrijft de liedjes. Martijn Toornvliet produceert, arrangeert en speelt toetsen. Belangrijke thema’s in de liedjes zijn: liefde, vrijheid, en de zoektocht naar geluk.

Het nummer ‘Vrolijk’ is het laatste nummer van de EP ‘Uitzicht’ en is overal te streamen en te koop. 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks