SongKit masterclass @ DVERS Muzikantendag 2016

DVERS Muzikantendag

Jawel! SongKit is dit jaar aanwezig op de DVERS muzikantendag in Sittard. De muzikantendag is dé plek om meer te weten te komen over zowel de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses, presentaties en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag Limburgse muzikanten extra bagage mee in de ontwikkeling van hun muzikale ambities.
De muzikantendag wordt gehouden op 1 Oktober 2016 in Poppodium Volt in Sittard, Limburg. De toegang is gratis.

Masterclass

Daniël van SongKit geeft tijdens DVERS 2016 een masterclass over online distributie en promotie. We weten allemaal dat je als band of artiest een facebook-pagina moet hebben, en dat je af en toe iets van je moet laten horen op twitter. Maar dat is tegenwoordig echt niet meer genoeg. Tijdens DVERS laat hij je zien hoe je effectief gebruik kan maken van internet en sociale platformen om je muziek te promoten en verkopen. Je leert er hoe je nieuwe fans vindt, hoe je interessant voor ze blijft, en hoe je die nieuwe fans in inkomsten kan omzetten (zonder dat het ze zelf wat kost).
De masterclass begint om 13:45 in Poppodium Volt (Sittard, Limburg).

SongKit

Natuurlijk kun je na de presentatie ook bij hem terecht voor al je vragen over SongKit, online distributie, promotie en alles dat daarmee te maken heeft. Of neem een cd-tje mee, dan kun je je muziek met een fikse korting ter plekke versturen.
Meer over de DVERS Muzikantendag 2016 vind je op https://www.dvers.nl/2016/musicians-day.
Zie je 1 Oktober!

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks