Single Release: Sting Me – Bruh

sting-me-bruh-promo
 
De Rotterdamse producer ‘Sting Me’ brengt vandaag zijn eerste single uit, getiteld ‘Bruh’. Het is zijn eerste echte release, zo vertelt hij.
“Ik ben op m’n 14e begonnen met produceren in FL Studio, toen eigenlijk alleen voor mezelf. Na een tijdje maakte ik ook mijn eigen samples en op mijn 18e zelfs voor andere producers. Maar dit jaar wil ik het nog wat serieuzer nemen, en daarom begin ik met het releasen van mijn eerste ‘echte’ single: Bruh.”
Sting Me (die eigenlijk Wesley van Gelder heet) haalt zijn inspiratie uit voorbeelden zoals Daft Punk en Savant. “Het maakt me niet uit wat mainstream is en wat niet; als ik het leuk en vet vind klinken produceer ik het! Er zullen dus nog veel meer tracks komen.”

Bruh

“Bruh gaat niet echt over een verhaal. Het is een achtbaan met twisten, bochten en prikkelingen. Ik heb bij deze track veel aandacht gestoken aan de mix en aan verschillende elementen die rond spelen in de onderliggende layers. Of gewoon lekker droog gezegd: jup, lekker nummertje om op te dansen bruh.”
Tenslotte willen we natuurlijk wel nog weten waar de naam Sting Me vandaan komt. “Haha, de naam is ironisch bedoeld. Ik ben namelijk superbang voor wespen, dus ik heb zo’n beetje het Batman concept overgenomen.”
 
‘Bruh’ van Sting Me is nu te beluisteren op onder andere Spotify en iTunes. Ook een producer en je muziek wereldwijd verkopen? Check www.songkit.nl.

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks