Single release: Jacklust – That Jolly Ol’ Place

jacklust-promo-header
 
Snelle lyrics, luide gitaren en een ‘fuck things up’-attitude is de manier waarop de Rotterdamse band Jacklust zichzelf weet te omschrijven. De sleazepunkband die altijd zin heeft is een feestje, is absoluut niet vies van een goede dosis punk, en dat is te horen!
Eerder bracht Jacklust hun eerste EP uit, genaamd ‘Primitive Measures’. Deze werd al goed ontvangen over de hele wereld. Ze deelden het podium met grotere namen als Dirty Denims, Adam Bomb en Bad Temper. Ook lieten ze zichzelf horen via Britse en Amerikaanse radiostations en belandden ze op een compilatie CD van het Zweedse online magazine ‘Devotion’. De band staat erom bekend zich vooral live compleet te laten gaan en hun publiek hier volledig in mee te slepen.

11722146_808666595915054_2989937212459101346_o
Jacklust releaset vandaag hun gloednieuwe single ‘That Jolly Ol’ Place’. De jongens zijn al jaren grote fans van Ierse folkpunk en willen met hun nieuwe track een ode aan deze stijl brengen. “That Jolly Ol’ Place gaat over een plek waar ik vroeger graag kwam om te drinken”, vertelt gitarist Tizzy Wyre over de single. Het nummer neemt de luisteraar als het ware mee naar zijn of haar favoriete kroeg en past perfect binnen de feel van de band: Het is een prima feestnummer waar je goed op kunt drinken.
Verder heeft de band toffe plannen voor de toekomst.In 2016 willen ze beginnen aan hun eerste studioalbum en gaan ze door met zoveel mogelijk shows spelen in binnen- en buitenland. “En natuurlijk Taylor Swift toppen als best verdienende artiest van het jaar”, aldus Wyre.
Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘That Jolly Ol’ Place’ te beluisteren via Spotify, iTunes en andere populaire online stores. De online distributie wordt verzorgd door SongKit.

 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks