Popsport Showcase Festival 2016: kom langs!

Komende zaterdag van 12:00 tot 18:00 is het Showcase Festival van Popsport in Q-Factory Amsterdam. Tijdens het Eindfestival treden alle bands en artiesten van Popsport NL 2016 op: A Minor Problem (Li), FREEB (Br), Ocean Element(Ge), Interflow (Ov), Behind the Mirror (Ze), Another Desperate Voice (Dr), Django Boegheim (Ut), Silke Music (Gr), Venhill (ZH), Rose Marin – Singer-Songwriter (NH) en The Blue (Fr). Maar dat is niet alles, je vindt er namelijk ook de Bazaar!

Bazaar

Op de bazaar spreek je relevante partijen en mensen die belangrijk kunnen zijn voor het vervolg van je muzikale carrière: media, vervolgopleidingen, programmeurs van podia & festivals en ‘de business’. Zij zijn de hele dag aanspreekbaar voor alle aanwezige acts en muzikanten, maar zeker ook voor geïnteresseerden in het publiek. 
En SongKit is er ook! Kom langs en stel ons al je vragen over online distributie en promotie. (of krijg korting op je release)

Gratis entree & tourbussen

Iedereen heeft gratis toegang tot het showcasefestival (en de bazaar). Eventueel kun je via één van de optredende acts een busticket (€10) kopen om mee te gaan met de tourbussen die vertrekken vanuit elke provincie. Check het facebook event voor meer informatie.
 
Tot Zaterdag!
 

Share this post

Deel je muziek met de wereld

Meer tips & tricks