Info.

Home    /    Info

Je eigen muziek op Spotify, iTunes, Tidal en meer.

Zodra je single, EP of album af is wil je natuurlijk dat deze door iedereen gekocht en beluisterd kan worden. En hoe kan dat beter dan via de grootste online stores en streaming services zoals Spotify en iTunes.

SongKit zorgt ervoor dat je muziek voor wereldwijd beschikbaar is op Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal, Shazam en nog veel meer diensten. Zo is je muziek altijd voor iedereen te vinden.

Bovendien betaal je geen jaarlijkse abonnementskosten maar een eenmalig bedrag om je muziek te uploaden. Daarna ontvang je iedere maand je royalties.

Behoud je rechten.

Als je je muziek via SongKit in stores plaatst, behoud je zelf alle rechten. Dat betekent dat je zelf de baas blijft over je muziek, en is het bijvoorbeeld nog steeds mogelijk om een deal met een label te sluiten. 

Je kunt op ieder moment je muziek weer uit de stores halen zonder kosten. Want we geloven erin dat het behouden van je rechten één van de belangrijkste dingen is voor opkomende bands en artiesten. 

Een eerlijke deal.

SongKit is opgericht om onafhankelijke muzikanten, bands, rappers, singer-songwriters en iedereen die mooie dingen voor onze oren maakt een eerlijke kans te geven. We doen dit al sinds 2014, dus inmiddels weten we wat werkt – en wat niet. 

We zijn hier om je te helpen je weg te vinden in de steeds veranderende wereld van online muziek, en je te ondersteunen om misschien wel je werk van je hobby te maken. 

Een paar van onze artiesten.