SongKit - Je eigen muziek op iTunes, Spotify en meer.
Informatie.

Je eigen muziek op iTunes, Spotify en meer.

Nadat je single, EP of album af is wil je natuurlijk dat deze door iedereen gekocht en beluisterd kan worden. En hoe kan dat beter dan via de grootste online muziekwinkels zoals iTunes en Spotify.

SongKit zorgt ervoor dat je muziek beschikbaar is op iTunes, Spotify, Deezer, Tidal, Shazam en nog veel meer. Zo is je muziek altijd voor iedereen te vinden. Klik hier voor een overzicht van alle stores.


Behoud je rechten.

Als je je muziek door SongKit online laat plaatsen behoud je zelf alle rechten. Dat betekent dat je zelf de baas blijft over je muziek, en is het bijvoorbeeld nog steeds mogelijk om een deal met een label te sluiten.


Promotie met Spotify.

Spotify is onze favoriete store, omdat het ongekende mogelijkheden voor nieuwe artiesten biedt.

Zo hoeven nieuwe fans je nummers niet te kopen: iedereen kan je muziek gratis beluisteren, en voor iedere keer dat je muziek beluisterd wordt krijg je uitbetaald. Dat geldt voor iedere play nu, maar ook nog over een maand en over twee jaar. Daardoor kan het goed zijn dat Spotify uiteindelijk voor de meeste inkomsten zorgt. Ook kun je als artiest afspeellijsten maken en automatisch delen met je fans, en krijgen fans notificaties als je nieuwe muziek uitbrengt.

We helpen je graag bij het opzetten van een geverifieerd Spotify artiest-account en leggen je uit hoe je de mogelijkheden van Spotify als artiest optimaal kunt benutten. En dat kost niets extra's.


Nog vragen?

Meteen uploaden?


Zij gingen je voor.


HAEVN - Finding Out More
#1 Hit iTunes NL

24Kitchen
Je Kan Niet Vroeg Genoeg Beginnen

Gamemeneer
750.000+ streams in 2 maanden

Rowwen Hèze


Copyright SongKit.nl 2014-2019 · iTunes en Spotify distribution · Alle rechten voorbehouden · Stores · FAQ · Terms · Privacy · Referral program · SongKit International (English) · cat.jpg