SongKit - Je eigen muziek op iTunes, Spotify en meer.

Empower independents.


Deel SongKit met bands en artiesten en krijg €10 per release.

Deel onze deal.

Heb je bands, artiesten of producers in je netwerk en wil je de bijzondere SongKit-deal met ze delen? Doe dat dan met gebruik van je persoonlijke 'referral-link', dan krijg je €10 wanneer ze hun eerste release versturen.

De muziekindustrie veranderen kunnen we niet alleen. Helaas weten nog steeds veel bands en artiesten niet wat voor mogelijkheden er zijn om hun muziek te verkopen en promoten. Daarom hebben we jouw hulp nodig. Samen kunnen we ervoor zorgen dat meer bands en artiesten een eerlijke deal voor hun muziek krijgen.


Het werkt heel makkelijk: laat muzikanten in je netwerk weten hoe makkelijk het is om hun eigen muziek in de grootste online stores te publiceren, en stuur ze daarbij door naar je persoonlijke 'referral'-link, die je in je account vindt. Als muzikanten zich via die link aanmelden krijg je als dank van ons €10 op het moment dat ze hun eerste release versturen. Zo helpen je ons om nog meer bands en artiesten te helpen.


Referral FAQ

Hoe werkt het precies?
Heel simpel: log in op je account, kopieer de 'referral'-link en stuur hem naar bevriende bands. Als ze zich aanmelden wordt er geregistreerd dat ze dat via jouw link hebben gedaan. Als ze dan ooit een release versturen via SongKit krijg je jouw deel.

Moeten de mensen die ik doorstuur ook meteen hun release uploaden?
Nee! Integendeel: daar mogen ze zo lang over doen als ze maar willen. Zelfs als een band zich via je link aanmeldt en een jaar later pas hun eerste release verstuurt, krijg je nog jouw deel. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de hoogte vergoeding in de toekomst eventueel wel kan wijzigen.

Moeten mensen zich meteen registreren via mijn link?
In principe wel. We plaatsen een 'sessie'-cookie. Dat betekent dat ze gerust kunnen bladeren over de website en ook later kunnen terugkomen, en alsnog wordt geregistreerd dat jij ze doorgestuurd hebt. Maar deze cookie blijft niet eeuwig behouden, als ze dus een keer los de songkit website bezoeken zal deze er niet meer staan - en wordt dus niet geregistreerd dat jij ze hebt doorgestuurd.

Waar kan ik zien hoeveel mensen ik heb aangebracht?
Je inkomsten van het referral-program komen op je royalties-overzicht terecht. Daar zie je precies hoeveel mensen die je hebt aangebracht een release hebben verstuurd en wat jouw verdiensten daarvan zijn. Je kunt het helaas nog niet zien als je iemand hebt aangebracht die nog geen release heeft verstuurt.

Kan ik ook €10 korting krijgen voor mijn eigen release?
Ja hoor! Als je liever €10 euro korting krijgt op een release die je zelf verstuurt is dat ook mogelijk. Stuur ons even een mailtje! Let op: je mag niet jezelf via je eigen referral link aanmelden.

Krijg ik voor elke release die ze versturen betaald?
Neen, enkel voor de eerste release die degene die je aanbrengt verstuurt krijg je betaald. Je mag echter wel zo veel mogelijk nieuwe bands en artiesten aanbrengen als je maar wilt.

Andere vraag?
Stuur even een mailtje!Meteen aan de slag?

Log in voor je persoonlijke link


Copyright SongKit.nl 2014-2019 · iTunes en Spotify distribution · Alle rechten voorbehouden · Stores · FAQ · Terms · Privacy · Referral program · SongKit International (English) · cat.jpg